Presentatie - Countryside
Gent 14-16 & 20-22 MAART 2020
FLANDERS EXPO
Hunting Sfeer

Het lifestyle Event’ : INSPIRATIE PER THEMA

tastbaar woonadvies

Tastbaar woonadvies

Op zoek naar creatief en persoonlijk advies ? Woonfanaten met plannen voor een compleet nieuw interieur of een nieuwe keuken kunnen terecht bij de deelnemers op Countryside. Zij geven advies en wijzen je de weg naar het interieur (of exterieur) van je dromen en voeren dat ook uit.
Nemen alvast deel : Wonen met Idee/Meubelen De Bou.

let'sgooutside

Let’s go outside

 

De tuin winterklaar maken of nieuwe collecties met tuinmeubilair shoppen voor het volgende seizoen? Aan groenideeën geen gebrek op Countryside! Bezoek ook de heuse boomhut of laat je inspireren door de nieuwe tuinhuizen en omheiningen voor je buitenruimte.
Nemen alvast deel: Meubili, Mijn Boomhut.

Naar buiten gaan, betekent ook reizen. Fan van verre reizen op exclusieve bestemmingen of onvergetelijk avontuur? Op Countryside vind je vast de reis van je dromen.
Neem alvast een kijkje bij Exclusive destinations.

maakvanjehuiseenthuis

Maak van je huis een thuis

 

Eind oktober, begin november beginnen we al te denken aan de warme kerstdagen. Voor je eerste kerstshopping, is Countryside the place to be! Op verschillende standen vind je decoratieve kaarsen, kerstversiering, kaarshouders, kaartjes en nog veel meer. Je interieur het hele jaar door gezellig houden kan doorheen de hele beurs.

 

Tips vind je zeker bij deze deelnemers : Jokes cosy’s house – Bo& Co Decorations.